14. jaanuar 2004

mõnusalt lõhnav lillkapsavorm

esimene tänane Volksu retsept. uskuge mind, luba on olemas :)

Lõhnavad lilled

1 suur lillkapsapää
100 g toorsuitsupeekonit
supilusik võid
2 supilusikut jahu
3½ klaasi piima
2 muna
riivitud kõva juustu
tüümiani, soola

Lillkapstas soolasesse vette ja pehmeks vuhistada. Ahjuvorm võiga määrida ja kapstas sinna tükkadigi sisse. kapstatükkide vahele toorpeekoniribad. Pannil lastakse või jahuga kokku ja jupiti piim valatakse manu. Sool. 10 minti lastakse pannil sirrata. Kui soust jahtunud, segatakse är hõõrutud munad ja hakitud tüümian tollele sekka. Valatagu see kraam lillkapsta pääle kõik. Ja pähe veel riivjuust. Ahjus küpseks ja lauale.

Vein: siia sobib chardonnayd juua kenasti.

Volks

kribas pilleriin 01.14.04 18:57
arvamused
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)