29. jaanuar 2004

mahe riisikeedutus maksa ja peekoniga

300 g pikatera-riisi
100 g seamaksa
100 g toorsuitsupeekonit
1 porknas
50 g taluvõid
sortsud Ketjap Manis'i (magus soja)
nelk, must pipar, sool

Maks ja peekon ja porknas maksab tükikesteks lõigata ja pannilt läbi lasta - ja ilma soolata.
Riisikene soolveega potis saagu poolpehmeks lastud, siis kurnatud. Riisile manu võitükk ja sojasortsud, visata veel nelgiõiekesi (nii 4 tükki). Hauduvale riisile langevad kaela maks, peekon ja porknas, sool ja pipar ja saab pehmeks kogu see potitäis.

Riisikeedutuse juure maksab juua Eesti pohlaveini.

Volks

kribas 01.29.04 20:27
arvamused

polegi ammu maksa teinud. nii et lähiajal läheb loosi :)

kribas: pilleriin 01.29.04 20:59
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)