1. märts 2004

Loom granaatõuna-friseesalatil

Pudulojus pleesitab.

Hõrk ja kerge õhtune piduroog veini ja küünalde manu.

500 g veise sisefileed
2 granaatõuna
1 õun
3 tomatit
2 friseesalatit
1 sigur
1 varsselleri vars
2 supilusikut maapähkliõli
1 supilusik vaarikaäädikat
sool, purustet must pipar

Loom sentimeetristeks viiludeks ja grillpannil mõlemalt küljelt vöödiliseks.
Frisee rebida peeneks ja segada viilutet varsselleri, suuremalt hakitud õunaga ning ühe granaatõuna seemnetega.
Õli, äädik, sool ja pipar omavahel sassi ja salati pääle valada. Pisut sopsutades segada.

Sigurilehed eraldada, vaagnale tähekese kujul lesima. Salat pääle. Nüüd tomatid sektoreiks ja külgedele. Lihaviilud sinna otsa ja teise granaadi seemned pääle raputada.

Vein Shiraz/Cabernet Sauvignon

Volks

kribas 03.01.04 17:30
arvamused
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)