8. september 2004

Suitsune möki tüümianitomatiga

Mõnusat aromaatset õhtusööki.

100 g suitsupeekonit
500 g lamba kintsuliha
5 tomatit
2 küüslauguküünt
punt tüümiani
3 nelgitera
2 loorberilehte
sool, pipar

Peekon peab kuumale pannile saama ja är praetud saama. Kui see möödas, siis pannile jäänud rasva sisse viilutet küüslauk. Kuldseks ikka. Küüslauk maha, pannile lihatükid – nii ampsused. Pruuniks kergelt ja pannilt maha.
Tomat sektoriteks.
Ahjupotti liha ja tomat vaheldumisi, peekon sinna veel manu. Tüümian kahte marlikotikesse (et ei hakkaks segama) ja liha vahele. Niisamuti toimeta ka nelgi ja loorberiga. Sool ja pipar järgi ning keskmise kuumusega ahju. Tunnike ahjus.
Kõrvale metsiku ja pikateralise riisi segu hautet kuivatet aprikoosidega.
Pääle mõni värske tüümianioks.

Vein: shiraz

kribas 09.08.04 14:23
arvamused
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)