27. detsember 2005

Kõõrutab ploomide poole

Kõõrutab ploomipuu poole

1 kilo broileritükka
400 g. musti kuivatet kivideta ploome
2 sibulit
pool teelusikat safranit
2 suurt kardulast
toiduõli
soola

Sopsuta ploomid veega üle ja pane pooleks tunniks paari klaasi külma veega likku.

Sippul kõrge servaga pannil õhkpeeneteks viiludeks lasta ja pannil tulises õlis kuldseks - nagu ikka. Parajaks löödud kanatükid sippula pääle, siis sool ja ploomid koos ploomi leoveega. Pool tundi haududa.

Pärast seda: kartul sentimeetrijämedusteks tükkideks ja koos safraniga kaagale manu. Kümme minti tõmmata.

Vein: merlot

kribas Volks 12.27.05 12:51
arvamused

Väga lahe keelekasutus :)

kribas: pilleriin 11.01.07 00:14
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)