9. mai 2007

suitsujuustu-tüümianitäidisega kanafilee valgeveiniananassiga

Sedakorda kiirelt maitsev kraam.

Ürdivatsane kõõrutis, kus ka suti suitsujuustu sees on.

4 kanafileed
punt värsket tüümiani
4 küüslauguküünt
meresool, must pipar
4 viilu suitsutet kadakajuustu

purk tükeldet konservananassi
pool klaasi kuiva valget veini
jupike võid
oliivõli

Fileedelt naksatakse är' too pehme kõhualune lihasiil. Kahe naisenäpu jämeduse noaga tehakse jämedamast otsast sisselõige tipu poole ja laiendatakse, kuni saab.
Tüümian ja küüslauk hakatakse koos ülipeeneks ja segatakse tsimaru soolaga. See segu topitakse filee sisselõikesse ja supsatakse sinna ka juustuviil. Võileivatikuga ots kinni.

Grillpannile võijups ja õlisorts, fileed praadida mõlemalt poolt keskmisel tulel nii 8-10 minti, et juust är' sulaks. Pipar ja sool ka mõlemale küljele puistata.

Valmis fileed vaagnale, pannile praeleemesse ananassitükid, tiba särrata lasta, siis valge vein noile kaela ja pisuke hau. Vaagnale see ananass fileede manu.

Safraniriis. Vein: tempranillo.

Volks

kribas pilleriin 05.09.07 20:03
arvamused

volks, kas sa külalisvisiite ka teed? et kokkad kohapeal valmis? :))

kõht läks seda lugedes jube tühjaks... ja külmik on veel tühjem :(

kribas: muhm 05.10.07 19:19
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)