« Tuline Tiibet | Main | . »

Nepal votes.

Ajalooliste valimiste puhul kuulutati yle riigi välja täielik transpordiseisak ja 10. aprilli hommikul avanes Katmandu magistraalidel ja ristmikel pea komandanditunnile vastav pilt, valimisjaoskondade ymber tunglevad entusiastlikud rahvahulgad välja arvata. Siiski tiirutas pealinnas ringi arvukalt erilubadega varustatud maastureid ja minibusse: United Nations; Human Rights Watch; sõltumatud vaatlejad; rahvusvahelised telemeeskonnad; märulivarustuses ja relvastatud politseinike laadungid...


10-04-kj-02.jpg


...


10-04-kj-01.jpg


...


10-04-kj-12.jpg


...


10-04-kj-11.jpg


...


10-04-kj-13.jpg


...


10-04-kj-15.jpg


...


10-04-kj-14.jpg


...


10-04-kj-04.jpg


...


10-04-kj-07.jpg


...


10-04-kj-09.jpg


...


10-04-kj-08.jpg


...


10-04-kj-18.jpg


...keda vähemasti pealinnas vaja ei läinud. Kuigi 10. aprillile eelnenud päevadel plahvatas Katmandus käputäis vähem või rohkem ohtlikke lõkkeseadeldisi, ja paarile õnnetumale kodanikule yle riigi lõppes valimispäev surmavalt, võib valimisi kokkuvõtlikult õnnestunuiks pidada. Vähemasti viiekohalise numbri hukkunuid nõudnud kodusõja järel.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.pilleriin.ee/cgi-bin/mt-tb.cgi/341

Comments

Kullakene, kus sa nüüd nii kadunud juba oled??? sinust pole ei kippu ega kõppu. jäid seal ikka ellu?? või oled seadnud juba sammud suve olympiale???

Oled sa veel elus?
Täiesti õudne, kui kaua sinust midagi kuulda pole olnud...

Jah, kas sa oled elus, kj?

ääöö, mees kus oled? mis teostad? elus veel?
lootes kõike paremat!

Kuule, sellest võiks ikka ka teada anda, kui oled otsustanud seal kuskil mungaks hakata või mäeotsas erakuks, kelle juurde kõik nõu küsima tulevad. või kui sa oled mingi guru õpilaseks seal hakanud, kes käsib kõigest maisest eemale hoida. Et siis elumärk, ükskõik milline.

super pildid

Mul hakkavad iga päev käed värisema kui sa jälle kirjutanud pole

Post a comment



trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)