« . | Main | - coming this fall - »

...

Ma pole väga pead vaevanud mingisuguse avaliku esinemisega ega end kuskile ka poetada püüdnud. Kui kuskil midagi oodata on, hõikan kindlasti eelnevalt ka siin. Hetkel pole siiski midagi plaanis.

Jutulõnga "ajutine" katkemine Iraanis pole mind aga tänaseni rahule jätnud. Ma tahaks siiski väga ka selle loo lõpetada. Mitte niivõrd mingisugusest abstraktsest kohusetundest blogosfääri ees, aga ikka iseenda pärast. Siiani jätkuv eetrivaikus on seotud lõppenud reisi ühe (minu jaoks) negatiivseima juhtumiga - nimelt õnnestus mul Nepaalis lahku minna mind truult saatnud taskumärkmikust, kus suurem osa reisist oli päev-päeva pealt märksõnadena kirjas.

Oma lollus muidugi - järgmine kord olen jälle targem.
Ma veel mõtlen, milline lahendus oleks parim.
Ja pooled mõtted on endiselt alles seal kinni:


240708.jpg

Annapurna Sanctuary, Nepal

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.pilleriin.ee/cgi-bin/mt-tb.cgi/343

Comments

Millal Sa seal olid? Ise olin umbes kuu aega tagasi, p2ris huvitav kui m6ni teine eestlane t2pselt samal ajal seal oleks olnud :)

tubli kirstjan. näen, et ikka veel reisid ringi. ära jah liiga palju siia kirjuta. selles piirkonnas on chillimine palju toredam. kuid jah. teades sind ei püsi sa üle 15 minuti ühes kohas.kallid ja ole tubli poiss. ja tee kutsadele minu poolt ka pai!

hei,
mis teed, kus oled ja kuidas sul läheb?

parimat!

Post a comment



trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)