15. jaanuar 2004

nõgese- või naadisupp

Noori nõgeseid või naate
2 spl. võid
1 spl jahu
vett
soola
2 muna

Noored nõgesed või naadid puhastada, pesta, keeta vähese veega ilma kaaneta nõus
ja hakkida peeneks. Või sulatada, lisada jahu ja kuumutada läbi, valada juurde
kuum vesi ja hakitud nõgesed või naadid. Keeta mõni minut, siis maitsestada
soolaga. Kausis kloppida toores munarebu koorega lahti, valada peale kuum supp.
Muna võib lisada ka keedetult lõikudena.

kribas 01.15.04 17:52
arvamused

armas Zoom,

olen kohutav naadi-nõgesesupi austaja ja sestap nimetan, et mina panen naati ja nõgest võrdselt, kusjuures tegu on vaid noortaimedega, lisaks üks porgand ja paar petersellijuurt hakituna

Volks

kribas: Volks 03.02.04 15:21
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)