4. aprill 2004

hakklihasüdamed

6 vormileivaviilu
võid, peterselli
400 g väga head loomaliha (fileed)
2 tl konserveeritud rohepipraterasid
soola, pipart
tillukesi kurke

Lõika igast vormileivaviilust 2 ilusat südant metallis piparkoogivormiga. Määri saiale võid ja raputa peale pisut peterselli. Sega hakkliha hakitud rohepipraga ja jaga see igale leivaviilule. Lase hakklihal saiatükikeste peal pisut laiali valguda. Prae esmalt lihapool (1-2 minutit) ja seejärel saiapool. Serveeri taldrikul, mida kaunistad hakitud sibula, värske salati ja tillukeste kurkidega.

kribas pilleriin 04.04.04 00:51
arvamused

sai ja leib on retseptis kuidagi sassis..ja heast fileest tuleb teha hakkliha, jah?

kribas: Külvi 04.12.04 10:11

üles pannes tabasin ise ka, et kõik on kuidagi sassis. usun, et see on maitse asi, kas kasutada vormileiba või ka näiteks röstsaia - aga viimasest on raskem välja lõigata kujukesi. ja fileest tuleb loomulikult hakkliha teha. eelis poehakkliha ees oleks siis see, et on kvaliteetsem :)

kribas: pilleriin 04.13.04 10:34
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)