« | Main | »

Mis toimub ?!

Hetkel? Aga loomulikult see, et poole tunni pärast on vaja lennukile tõtata ning pooled asjad on pakkimata. Sestap teen hetkel põgusalt ja kiirelt.
Pikemas perspektiivis asuvad kaks sõpra rännakule, mis peaks kulmineeruma Iraani jõudmisega. Vähemalt lubavad seda loota viisad passides (väljastamisdaatumitega 06.06.06 ;) )

Kuidas ?!

Väga lihtsalt - seljakotid selga ning jalgadele valu. Ainus, mis on kindel, on Estonian Airi lend Tallinnast Berliini 3h pärast (khm.. Estonian Airi viimase aja reputatsiooni arvestades pole ka see teab-kui-kindel.. ptüi.. ptüi.. ptüi..). Berliinist plaanime alustada hääletamist ning loomulikult mitte otse Iraani poole, vaid suure ringiga läbi Lääne-Euroopa :)

Aga miks ometi ?!

Et suvi luhta ei läheks.

Ja kaua ?!

Ei tea, arvestame umbkaudu pooleteise kuu - kahe kuuga. Konkreetset daatumit, mil peaksime tagasi Eestis olema, teoreetiliselt aga pole.

Ja mis SEE SIIN on ?!

See siin peaks olema minu fotoblogi ajutine muundumine reisi(foto)blogiks. Üritan siinkohal maksimaalselt tihti teada anda, kus ja milliste sündmuste keerises parasjagu oleme. Kui satub ette imearvuti, mis võimaldab ka fotode resize'mist, katsun ka pildilist materjali üles panna.

Aga nüüd hakkas järsku VÄGA kiire. Järgmine update ja veidi mahukam taustakirjeldus peaks juba tulema kuskilt Euroopa südamest.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.pilleriin.ee/cgi-bin/mt-tb.cgi/211

Comments

Aa, Siim rääkis jah, et tema on Iraani minemas. Ju siis Siim ongi too sõber, kellega lähed. Head reisi!

no ilusat reisimist. kuigi jah selle Iraagiga on lood nagu nad on. põhiline, et sa ikka ühes tükis tagasi tuleksid. arvestades sinu eelnevaid julgustükke loodan väga et sa päris sõjakeerisesse pildistama ei jookse. siinkohal siis väike meeldetuletus. kui mõlemal poolt lastakse, sisi oled ringe keskel ja anna jalgadele valu:P:P:P

Jeeesh,

it's I R A N, girl..

Post a comment



trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)