« | Main | Berliin »

Nojah.. Amsterdamist ei saa kunagi ära nii kiirelt, nagu algul planeeritud. Nii tiksumegi siin 4ndat päeva ja loodame tõsimeeli homme hommikul Pariisi poole teele asuda..
Aga meid on tõsimeeli Amsterdamis üsnagi ära hellitatud - meie käsutuses on Haarlemis asuv 13korruseline büroohoone, mille on linnavalitsuse heakskiidul hõivanud antisquatterid (ehk siis neil võimaldatakse majas elada äärmiselt madala üüriga ja vastutasuks peavad nad kaitsma hoonet tõeliste squatterite eest =P

Berliin taaskord ei vaimustanud. Tänavad olid äärest ääreni täis World Cupi tarbeks kokku aetud tuhandeid politseinikke ja iga võimalik vidin linnapildis, kaasa arvatud televisioonimast, olid dekoreeritud jalgpallideks. Jeesh!

Pildimaterjaliga on hetkel nadid lood - on küll väga meeleolukat ja hämarat kraami, aga pean ikka leidma koha, kus oleks võimalik ka resize-da neid pilte siinse blogi jaoks.

PS.
Amsterdamis kuumutab päike lagipähe - 30 kraadi, suvi on käes. Ja meie lootsime rahulikku üleminekut - yeah right... homme hommik võib kujuneda äärmiselt valusaks, kui tuleb suured seljakotid taas tulipunaseks põlenud õlgadele visata.. oh well..

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.pilleriin.ee/cgi-bin/mt-tb.cgi/212

Comments

võib-olla on sellest abi resize'imisel
http://www.resize2mail.com

Flickris peaks ka saama reziseda

Just, Flickr on lihtne ja hea variant. Aga tasuta on natuke vähe võimalusi.

Post a comment



trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)