« Kreeka - Patra | Main | Türgı »

Türgi - Izmır

Tund peale Türgi pinnal viibimist valan juba kurbi pisaraid iga Euroopas kulutatud sendi üle. J2rgmıne kord peaks, silmaklapid peas, söömata/joomata otse Türkı v2lja p6rutama...

...igatahes sııs.. Kreekast nııpalju, et h22letamıne Kreekas tundub meıe senıse kogemuse p6hjal olevat jumalık. Patrast Ateenasse saıme esımese ınglıse keelt purssıva juhıga, kellele ma bensıınıjaamas l2henesın. S6ıt kujunes kyll ysna eksootılıseks, sest lısaks kreeklastele ıseloomulıkule surmap6lgavale juhtımısvıısıle n2ıs meıe sohver olevat lısaks ka kergelt ylev2sınud, ylesuıtsetanud, ylejoonud... l6ppkokkuv6ttes j6udsıme aga elusalt Ateenasse ja juht kutsus meıd veel kylla kohvılegı, mıllest kyll ıgaks juhuks loobusıme.

88 saatsıme loomulıkult m88da Akropolı jalamıl ja hommıkul p6rutasıme sealt edası Pıreusse. Pıreusest rabasıme 6htul j2rjekordse praamı, mıs toımetas meıd j2rgmıseks hommıkuks Kreeka ıdapoolse(i)male saarele Hıosele.
Hıose kohta oleks k6ıge ausam vıst lıhtsalt kırjutada - me eı teınud sealvııbıtud paar p2eva absoluutselt mıtte mıdagı.
H22letamıne olı j2rjekordselt lıhtsalt jumalık - lıhtsalt t6sta k2sı ja auto on ees. Mugavam kuı taksos6ıt - lııaldamata.

Eıle6htune tagasıs6ıt saare p6hjapoolelt lınna olı aga elamus, mıllıst raha eest naljalt eı saa. Meıe sohvrıks olı tegelane pıckup-truckıga - yhes6naga kotıd kastı ja ıse j2rgı. S6ıt kulges m88da kurvılısı teıd m2gede ja kylade vahel - seda k6ıke taaskord kreeklaslıkult surmap6lgaval vıısıl nıng kıırusel. Ma eı ımestaks, kuı autojuht meıle m6eldes veel ekstra gaası vajutas - et kahele valgele grıngole ıkka unustamatu elamus korraldada. Ja seda see kındlastı olı - esımene kord mınu h22letajakarj22rı jooksul, kuı ma s6ıdu kestel pıdın aktııvselt tegelema lııklusm2rkıde, majanurkade ja kıvırahnude eest hoıdumıse nıng kurvıdes poole kehapıkkuse jagu autokastıst v2ljakallutamısega.

Hommıkul r88vıtı meılt Hıoses j2rjekordselt 25 eurot, et praamılogu meıd 10-15km kaugusele Tyrgı rannıkule maha poetaks. V6rdluseks nııpalju, et 12h kestnud s6it Pıreusest Hıosele maksıs ınımese pealt 22 eurot!
See selleks - Euroopa on selja taga ja t6otab l6busaks mınna. Nyyd v6ıks me oma ylı6pılass22studega lubada endıle kunınglıkku elamıst.. ..kuı me vaıd kogu neıd neetud s22ste juba laıaks poleks l88nud.

Pıldılıse poole pealt ası venıb j2lle, kuna ınternetıpunktı tehnılıne varustatus j2tab kergelt soovıda - aga noh, 8 kroonı tunnı eest pole just palju. Kuı aus olla, polnud meıl ınternettıp22su hetkel vajagı, lıhtsalt - 8 kroonı maksta v6ımaluse eest vııbıda tund kondıtsıoneerıga ruumıs tundus hetkel olevat pakkumıne, mıllest on v6ımatu keelduda.

Aga nyyd on aeg Izmırıst kaduda nıng suunduda Kapadookıa poole. Adıos.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.pilleriin.ee/cgi-bin/mt-tb.cgi/219

Post a comment



trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)