« Holland - Prantsusmaa - Itaalia | Main | Türgi - Izmır »

Kreeka - Patra

t2na tuleb v6rdlemisi pildivaene sissekanne, kuna Siimul 6nnestus leida vaimustav 30 arvutiga internetikohvik, millistest yhelgi ei n2i t88tavat isegi CD-ROM, USB-slotidest r22kimata. Ega midagi, tere tulemast Kreekasse.

J6udsime siis eile Kreeka l22nerannikule, suuruselt kolmandasse linna Patrasse. Olgu 8eldud, et praamiloksumine kujunes planeeritud 16h asemel 19 tunniseks! Alustuseks v6tsime ette kultuurireisi Rooma-aegse kindluse varemetesse, seej2rel hankisime endale 3 koera ja kaotasime nad umbes tund aega hiljem.. kui olime just j6udnud oma loomaomanike staatusega vaikselt leppima hakata ning pidasime juba koeratoidu ostu plaane. Mis siis ikka - l6pp hea, k6ik hea. Vaevalt me yle Euroopa Liidu piiri kolme geniaalselt lolli peniga oleks p22senud.

T2na tahaks ASAP Ateenasse j6uda ja v2lja selgitada, palju maksaksid mingisugused praamid Tyrki. Loodetavasti on see hinnaklassi jagu odavam, kui yleeile makstud 42 eurot Itaalia - Kreeka otsa eest. Anyway pole meil kummalgi hetkel rohkem, kui ca 20 eurot taskus. Seni oleme edukalt suutnud iga viimane kui p2ev oma eelarve l6hki ajada. Mis teha - oleme 2 noormeest, kellele meeldib juust, sink, vein ning palju mahla/j22teed. Oleme kyll peagi j6udmas klassi v6rra odavamatesse riikidesse, ent sellegipoolest peab l2hemal ajal pangakontosid tagavaradest tyhjendama hakkama.


Eelplaneeringust ja seljakottidest niipalju, et meie kummagi kotid on orienteeruvalt 15 +-2kg (ehk siis, kas a) enne poodi v6i b) peale poodi). Tundub, et k6ik vajalik sai kaasa v6etud, kuigi kottidepakkimine venis loetud minutitele enne lennujaama poole tuiskamist. V2hemalt pole me kumbki veel n2idanud v2lja suurt meeleheidet mingisuguse spetsiifilise Eestisse ununenud objekti yle. Vara on muidugi veel mingeid kokkuv6tteid teha, sest m88das on alles 2 n2dalat ning ees veel 5 - 6. Sellegipoolest v6iks j2rgmisele reisile asudes kott veelgi kolmandiku v6rra kergem olla. See ei tohiks ka ilmv6imatu ylesanne olla, kui eelnevalt pisut rohkem raha ja aega kulutada koti planeerimisele ning sulgkergete riiete/esemete hankimisele.

Yhes6naga, 35 kraadi varjus ja elu on tore.
Off to Athens now!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.pilleriin.ee/cgi-bin/mt-tb.cgi/218

Post a comment



trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)