19. veebruar 2004

ah?

mõtlen, et miks teiste tehtud toidud on alati kuidagi paremad kui enda tehtud? kas seepärast, et omadel on puudu see 'saladus', mis teiste omades alati on? et ise tehes tead täpselt, mida sisse paned ja siis kaob mingi võlu ära? või ma ikkagi ei oska süüa teha niivõrd hästi - mulle omale küll tundub, et see mis ma teen, ei ole nagu päris, kuigi teised söövad ja kiidavad? aga äkki nad ei ole paremat saanud? või on lihtsalt viisakad? aga miks nad siis jälle tulevad? ja süüa tahavad? või on asi lihtsalt söögis kui sellises, mille kvaliteet peab olema lihtsalt 'söödav'? või sõin ma täna jälle kõhu liiga täis ja nüüd on pea pakse ja laisku mõtteid täis? või ... ??

kribas pilleriin 02.19.04 17:16
arvamused

need küsimused on tõsise loomeprotessi juures vältimatud - kõik suured kunstnikud on endas kahelnud :)

kribas: Allar 02.19.04 19:58
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)