30. mai 2004

Lõhepoiss türgi saunas

400 g lõhefileed või forellifileed
sool, pipar, kolmandiku sidruni mahl

kastmeks:
100 g oliiviõli
kahe kolmandiku sidruni mahl
kaks supilusikat viilutet rohelisi oliive
kaks teelusikat kappareid
sool, pipar

Kenad kalatükid taldrikule, pääle soola ja pipart ning pisut sidrunimahla ja taldrikuga koos 8 minutiks aurukorvi. Korvi kaas pääle ka.
Kastmeks kaussi õli, sidrunimahl, kapparid, oliivid, sool ja pipar ning vispliga hästi segi lüüa.
Aurutet kala vaagnale, õrnalt kastmega kalatükid üle käia ja õite pisut värsket raiut' petersellipoissi kah pääle riputada.
Kõrvale aromaatne ja aurav jasmiiniriis.
Vein: Chenin Blanc

Volks

kribas pilleriin 05.30.04 00:31
arvamused

kas oleks võimalik,et lõhepoiss ja petersellpoiss võtaksid sidrunitüdruku ka türgisauna kaasa?

kribas: margus 06.15.08 15:51
avalda ka arvamust:













trüki see kood alumisse tühja lahtrisse. aitäh :)